Fantastické dekorace pro váš interiér

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

JK PACK, s.r.o.
IČO 29301874
se sídlem Pod Lesem 807/23, 664 47 Střelice

Kontakt: info@decor4walls.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Kontakt

V kontaktním formuláři sbíráme vaše jméno a e-mail. Důvodem je budoucí plnění smlouvy, abychom vám mohli zodpovědět dotazy k produktům.

Dotaz k produktu

Na základě budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět vaše dotazy ohledně produktů.

Objednávka produktu

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu a dodací adresu a případně název firmy. Údaje potřebujeme k vyřízení objednávky a její dopravě k vám.

Jméno a fakturační adresu potřebujeme k vystavení a archivaci daňového dokladů.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: po dobu 30 dní.
  • Dotaz k produktu: po dobu 3 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 3 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • JK PACK, s.r.o. (IČO 29301874, se sídlem Pod Lesem 807/23, 664 47 Střelice) jako provozovatel webu a prodejce.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu a technická podpora.
  • Smartsupp.com, s.r.o. (IČO 03668681, se sídlem Milady Horákové 1957/13, Černá Pole, 602 00 Brno) jako provozovatel online chatu.
  • Česká pošta s.p. (IČO 47114983, se sídlem Politických vězňů 909/4, Praha 1, 225 99) jako dopravce
  • PPL CZ s.r.o. (IČO 25194798, se sídlem Říčany – Jažlovice, K Borovému 99, PSČ 251 01) jako dopravce
  • EHV,s.r.o. (IČO 26312344, se sídlem Vršovická 134, 664 46 Brno-venkov) zpracovávající účenictví.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

Můžete se dotázat, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 23.5.2018.

© JK PACK, s.r.o. | všechna práva vyhrazena

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby